Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

15 Nov 2015

Tahniah Mohd Alif

14hb November 2015

Sedih tidak dapat hadir majlis pernikahan alif dan sakinah. Alif sepupu suami Hana dah anggap macam adik sendiri. Lebih sedih lagi bila mak jang msg, ang x mai ka? 😭😭😭😭

Bukan x nak mai tapi ada kelas. Kelas pengurusan ko-kurikulum kena menguruskan bengkel kompang di Rengit. Program dijangka habis jam 2.30ptg dari jam 7 pagi. Maka memang tak sempat nak pergi Mantin.

Nak excuse pun x boleh sebab lecturer tu kekwat. Mak kawan Hana meninggal pun dia bagi pilihan kalau tak hadir hilang 20 peratus. So kalau setakat majlis kahwin lagi la dia tak layan. InshaAllah kak Hana datang awl sebelum 21 Nov untuk majlis di Sg Buloh.

Menghilang rasa sedih di hati dengan menatap gambar yang dikongsi dalam group whatsapp family.


Tahniah alif dan akeen. Pasangan yang sangat ideal dan sentiasa sedap dipandang. Semoga hidup Alif dilimpahi rahmah mawaddah sakinanh sepanjang hayat.

Secara personally, Alif adalah insan yang disenangi oleh semua orang. Dia sangat moderate dalam semua perkara. Hana sangat adorable Alif ni. Sampaikan cakap dengan suami, kalau Allah izinkan kita ada anak, Hana harap dia seperti Mohd Alif Abu Samah. 

Hana Syed




2 comments:

Ardy S said...

SAMAWA.. :D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno