Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

About Me

Banner Blog Saya :)

Assalamualaikum,

Saya Syarifah Hana binti Syed Zubin, berusia 30 tahun. Seorang isteri yang berkerjaya sebagai pensyarah di Politeknik Ibrahim Sultan , Johor. Berniaga separuh masa secara online dan juga pelajar sarjana separuh masa. Saya belum dikurniakan zuriat lagi. Mohon kalian yang membaca mendoakan saya.

Kepakaran saya adalah membantu anda yang betul-betul ingin menjana PENDAPATAN TAMBAHAN disamping terus menerima gaji bulanan kerja hakiki seperti biasa. Suri rumah, pelajar IPT lagilah boleh. Sihat dapat, duit pun dapat InshaAllah.

Saya juga pesakit SLE/ITP sejak 2008. Alhamdulillah kesihatan saya semakin baik dengan asbab Allah s.w.t pertemukan saya dengan Shaklee. 3 bulan saya cuba sendiri kemudian memilih untuk berkongsi kebaikan shaklee dengan orang ramai. Sejak 2010 sehingga hari ini saya sudah lama tidak menjadi penghuni hospital. Jika tidak, hospital bagai rumah kedua saya. Namun saya masih menjalani pemeriksaan berkala setiap 6 bulan sekali di Hospital Sultanah Aminah, JB. Syukur kesihatan saya sangat memberangsangkan.

Pesakit atau ahli keluarga SLE yang ingin berkongsi pengalaman sangat dialukan. Pembaca yang ingin mendapatkan konsultasi kesihatan produk shaklee boleh hubungi saya terutama bagi pesakit SLE, Diabetis, darah tinggi dan masalah sendi.

Cash on delivery dibuat disekitar kawasan Pasir Gudang dan Johor Bahru. Bagi kawasan Parit Raja, Batu Pahat setiap hari Jumaat dan Sabtu. (sebab kelas saya jumaat dan sabtu di UTHM). Cod inshaAllah oder pagi, petang atau malam barang sampai. Penghantaran keseluruh Malaysia melalui poslaju, gdex atau citylink.

InshaAllah saya cuba beri perkhidmatan terbaik.


No comments:

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno