Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

Tips Pembelian
Tips Pembelian

Jika anda baru hendak mencuba utk pertama kali anda boleh mencuba utk membeli melalui saya atau terus walk in kat mana-mana branch.

Anda tinggal berdekatan  dengan branch shaklee, so anda boleh terus walk in any branch dan oder menggunakan ID: 852746 Anda akan dapat stock serta merta.

Saya juga boleh menghantar ke pintu rumah anda bagi kawasan sekitar Pasir Gudang, Politeknik Johor Bahru / Politeknik Ibrahim Sultan.

Untuk tips pengambilan vitamin boleh hubungi saya 0126493489 serta menyertai group kami di FB untuk berkongsi pengalaman pengguna shaklee yang lain.

Jika anda rasa selesa dengan shaklee dan ingin menjadi ahli boleh hubungi saya.
Jadi Ahli
Daftarkan keanggotaan anda dengan bersama saya dengan hanya RM65 atau keahlian percuma dengan pembelian 200points (lebih kurang RM660 untuk semenanjung & RM850 untuk Sabah/Sarawak) dan nikmati pelbagai ganjaran menarik:

Makan Sendiri:
Kumpul points & dapat cashback
Kongsi dengan rakan2 & keluarga

Menjana Pendapatan Sampingan
Bimbingan dan sokongan berterusan
Tutorial dan coaching secara online
Peluang untuk mempelajari ilmu2 bisnes internet, pemasaran FaceBook, teknik-teknik perniagaan internet terkini, jana pendapatan pasif dan banyak lagi
No comments:

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno