Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

18 Dec 2012

Tidak Rugi Berkolagen


Adakah korang semua....

Nak kulit cantik halus dan mulus

Nak rambut lembut, sihat dan kuat
Nak kulit tegang dan gebu dan macam2 lagi kebaikan
MARILAH BERKOLAGEN DGN SHAKLEE COLLAGEN POWDER ..




Bonus + gaji dah masuk kan. Inilah masa utk mencuba. Not regret at all.
Saya dah cuba. My bos pun dah oder. .huhu

Anda juga boleh hadiahkan kepada Isteri ataupun Ibu. Daripada korang nak inject Vitamin C or Botox yg kos dia lagi mahal dan menyakitkan.. Xrugi melabur terutama bakal2 pengantin.. Masih belum terlambat..

Inilah yg dimaksudkan kenapa perlu naik kereta bila anda mampu utk naik kapal terbang. Cara yang lebih cepat dan selamat. Anda juga boleh hadiahkan kepada Isteri ataupun Ibu. Daripada korang nak inject Vitamin C or Botox yg kos dia lagi mahal dan menyakitkan.. 









Selepas ini korang x perlu lagi nak spend duit beratus-ratus ringgit kat pencuci muka, toner, moisturizer, foundation, compact powder, loose powder or etc. Just a simple touch up make you more glowing..

Anda ada masa sampai hujung bulan shja. Then price back to normal..



Jika korang berkira2 budget dgn kolagen ni. Do not worry try 1 box then maintain with esp and other supplement. Ikut mana yg korang mampu. Jika anda berkeinginan dan ingin tahu caranya boleh call or msg hana.





Fikir-fikirkan

hana syed | 0126493489 | id 852746





2 comments:

FaTiMah aZ-zArAh said...

Assalamualaikum ! Banyak info yang boleh didapati di blog ini. Terima kasih banyak.. :) jemput singgah..

Syarifah Hana Al-Jamalullail said...

Terima kasih singgah.. tapi x dpt nak visit fatimah semula.. maybel add salah..

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno