Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

5 Aug 2014

FAQ GLA Complex Shaklee

Asid gamma-linolenik (GLA) di kedai2 farmasi kebanyakkannya dijual dari sumber evening primrose oil (EPO). EPO mmg sinonim dengan wanita

Apa beza GLA Dan EPO? Shaklee takde jual EPO?
Jawapan: EPO kaya dengan GLA. Borage juga kaya dgn GLA. Kebanyakkan GLA yang sedia ada di pasaran dihasilkan daripada EPO. Tetapi RAMAI YANG TAK TAHU kepekatan GLA berbeza dalam kedua2nya. BORAGE mengandungi GLA dua kali ganda yang lebih tinggi dari EPO. Dari segi bioavailabiliti (kadar penyerapan) BORAGE juga adalah 3 kali lebih berkesan daripada EPO.

Patut beli EPO atau GLA Complex Shaklee?
Yang saya boleh beritahu adalah GLA COMPLEX Shaklee menggunakan bunga borage sebagai bahan utamanya.Setiap kapsul mengandungi 300mg GLA

Kenapa produk shaklee disebut GLA COMPLEX? Kenapa tak disebut minyak borage je? 
Kerana GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Bioavailabitinya dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap ke dalam sel dan tisu dengan lebih baik.

Sekarang anda dah boleh jawab samaada nak beli EPO atau GLA Complex. 

Anda nilaikanlah sendiri. Jadilah pengguna yang bijak.Jangan pening2.
Saya dan rakan2 saya yang cantik2 dan jelita semuanya memilih GLA Complex.

notakaki: Ingat yer, GLA Complex bukan sahaja untuk wanita. Ia juga penting untuk kanak-kanak, remaja dan juga orang dewasa lelaki dan wanita.

Terima kasih nanny untuk penjelasan ini.

Bulan ini promosi GLA beli 6 percuma 1. Jom sape mau boleh roger.Hana Syed
Independent Shaklee Distributor
Shaklee ID: 852746
Contact: 012 649 3489

No comments:

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno