Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

25 Nov 2014

Jadual Dan Tarikh Pembayaran Gaji tahun 2015

Berikut adalah Jadual Dan Tarikh Pembayaran Gaji tahun 2015 untuk Penjawat Awam atau Kakitangan Awam seluruh negeri Di Malaysia





Bolehla kakitangan awam buat perancangan perbelanjaan terutama kalau nak bercuti. 


8 comments:

Daddy Ziyyad said...

Dulu masa saya kerja Kerajaan, tak pernah aware pun pasal bila gaji keluar ni...sebab sibuk sangat kat ward! hahaha

Hana Syed said...

hana pun x ingat bila gaji msuk senang cite tak alert la. Tapi sejak berbisnes alert nak boost sales..

kakyon said...

KY ni walau kerja sendiri..tapi bergaji, kena alert juga sbb nak bayar gaji pekerja..huhu

Kayu Manis said...

knor tk ada gaji camner

Hana Syed said...

Itu wajib KY kalau tak naya pekerja kita..hihi

AMIIZAA said...

seronok betul siap ada jadual...

aby said...

salam ziarah hana ..
kunjungan balas aby ..
psl kucing tu ..blh la kunjung ke link ni ..
http://dorobeescattery.blogspot.com/2014/11/my-beautiful-bunkface.html

hainom OKje said...

Senang le org kerajaan yeh Hana dah tau jadual bila nak masuk duit haha..bolehlah plan nak shopping

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno