Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

31 Jan 2015

Promosi Terbaik Sepanjang Januari

---->>> Ini adalah pin entry. Untuk entry terkini sila scroll ke bawah. Terima kasih <<<-----


Mari lihat apa yang shaklee tawarkan??


Macam biasa setiap bulan shaklee akan menawarkan produk Buy 6 FREE 1. Maka bulan ini Shaklee menawarkan VIVIX dan Alfafa (L) dan (S).


Namun jika nak beli 6 macam banyak sangat, boleh ambil twin pack dimana bagi pembelian 2 unit dapat diskaun 5%. Harga boleh rujuk poster.


Ok Vitalea chew ni shaklee buat come back selepas new formulation. Hana pun belum cuba petang ini baru nak dapatkan dari branch. Harga RM111. Ambil sebiji je untuk anak-anak.


Namun begitu, harga yang ditawarkan adalah pada harga runcit. Korang boleh JIMAT LEBIH dengan menjadi ahli atau hubungi Hana menerusi mesej, telegram, whatsapp dan sebagainya.



Hana Syed
Independent Shaklee Distributor
Shaklee ID: 852746
Contact: 012 649 3489


1 comment:

Najib Ariyan said...

thanks for the info....

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno