Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

23 Mar 2015

Testimoni Energising Soy Protein (ESP)


Kak Maria
Ini kesan kak Maria minum ESP secara konsisten bersama penjagaan kulit set nutriwhite. Gebu gebas akak ni. Actually bukak akak tapi makcik kot. Umurnya dah 50+.

Actually dia selalu post gambar dalam group telegram. Hana budget ini camera trick je. Aku ingat aku sorang je kata gitu. Rupanya satu group pun sama. Tapi realiti nya mmg dia muka gitu. Kami jumpa dia kat dinner b&c 7 mac hari tu.
Perghhh terus rasa tak nak skip ESP.. Tak percaya tanya saksi kejadian Aishah Nin Fai Nardir Halimahtus Saadiah


Nota cinta : Bulan ni MAJORITI penggemar ESP beli 2 tin sekaligus untuk menikmati 5% diskaun

Hana Syed Coordinator Mac 2015
0126493489 | SID 852746
FB : Hana Syed

2 comments:

Bunda a.k.a KN said...

Wow! memang cantik..gebu..n awet muda...tahniah..

Hana Syed said...

kan.. tapi akk ni memang rajin makan supplemen hana ni perasan muda pun kadang2 culas

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno