Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

16 Oct 2014

Berusha


Sangat suka dengan quote ini. Ya sangat benar, bila kita mula berusaha itu tandanya doa kita dimakbulkan.

Bila mana kita sentiasa berdoa agar dimurahkan rezeki setiap kali menadah tangan untuk berdoa. Lantas kita berusaha seperti membuat kerja separuh masa seperti berniaga online. Boleh jadi juga Allah mendorong kita untuk memohon kenaikan pangkat. Teringat iklah DH44 dah keluar tapi aku tak layak plak.

Usaha Hana setakat ini adlah mencari ilmu sebanyak mungkin. Asalkan nama ilmu, Hana cuba hadiri samada ianya berbayar mahupun percuma terutama berkaitan dengan pembaikan imej kendiri dan perniagaan.

.
.
p/s Prmosi ESP buy 6 free 1 sehingga 30.10.14
Harga Jualan : RM150/can
Harga Promosi : RM128.50/can
Dapatkan diskaun 20% dengan menjadi ahli. Maka boleh lebih jimat!!
Free shaker bagi setiap pembelian.



6 comments:

Kakzakie said...

Kakak pun setuju dgn quote yg dinyatakan.

Nieyl said...

Singgah Pagi..

Blas komen: ok nant sye try update price gelang tu..
tak pun,akk boleh pegi ke page saya https://www.facebook.com/pandorabeautybynieyl

Tihara said...

Saya suka quotes ni
terima kasih kerana berkongsia
mohon share di fb yea :)

Hana Syed said...

ok nieyl.. tqsm

Hana Syed said...

silakan tihara

Hana Syed said...

tq kak

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno