Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

26 Nov 2014

Penangan Basic H: Kesan Calar Kereta Hilang sekelip mata

Salam semua, Hari ini hana nak kongsi salah satu penggunaan Basic H.
Baic H memang sangat membantu utk kerja mencuci. Sebelum ini Hana beli utk tujuan pelbagai guna. Biasa guna utk mop lantai, cuci bilik air, lap table top. Lap table top ni pasai semut suka sangat buat laluan kat table top dan kitchen cabinet. Bila lap dengan basic H seminggu juga lah tak nampak bayang semut dan lipas.

Basic H ni concentrate, 1 sudu teh tambah 1 gelen air  

Kemudian kat group ramai duk share depa duk gosok kereta kat tempat calar boleh pudar. Kritikal part selalunya kat handle pintu tu teruk kesan calar akibat kunci dan kuku.

Teruja punya pasai, tengah hari rembang minta husband tolong gosok kereta. Actually kereta hana kelabu. Tapi sebab parking kat luar panas, guna payung merah tu yang terbias warna merah dalam gambar tu.
Gigih lakiku tolong gosok tengah panas

Ini kereta Hana

Ini antara testimoni dalam group

Ini handle pintu kereta. Jgan estimate calar teruk kemalangan boleh hilang plak

Kesan kotor dengil kat dapur pun hilang



Ni bontot kuali pun boleh clear
basic H ni sangat jimat. Hana punya botol pertama pun tak habis lagi. Maklumla jarang pkai pun ye jugak tapi kalau guna pun setakat setitik dua.

Yang bestnya basic H ni diperbuat daripada bahan semulajadi. Tiada bau menyengat. Sesuai untuk orang asthma. Orang asthma tak boleh guna pencuci yang ada toksik. Dan ianya juga lembut utk tangan.

Kalau melecur kat dapur boleh juga guna basic H ni macam kita sapu ubat gigi or kicap juga. Kalau ada pendarahan basic H juga boleh disapukan untuk memberhentikan darah. So boleh juga digunakan untuk kecemasan.

Kalau korang ada Basic H bolehla cuba testimoni kat atas tu. Kalau takde dan nak cuba boleh roger Hana.

Retail rm46 dan dapatkan diskaun 20% dengan menjadi ahli atau hubungi Hana



Hana Syed
Independent Shaklee Distributor
Shaklee ID: 852746
Contact: 012 649 3489

11 comments:

aIEn said...

wahh mcm menarik je. testimoni yg calar pada pintu sngt2 menarik hati aien.
mcm ne nk oder basic H ni ye hana? nk try la =)

Kakzakie said...

Oh.. baguslah Hana. Kakak tak pernah lagi menggunakannya..

nohas said...

bagus ni..banyak kegunaan..

Kopiolimauice said...

menarik produk ni....

Hana Syed said...

mmg menarik ain msg je Hana 0126493489

Hana Syed said...

kak boleh try..

Hana Syed said...

1001 kegunaan..

Hana Syed said...

of course menarik kalau x i tak share hihi

Najib Ariyan said...

semakin lama semakin menarik pulak produk shaklee ni... tengok dapo yg cantik berkilat tu... ehhh macam nak cuba jer

hainom OKje said...

Mmg nampak memberangsangkan kesannya tu Hana....bontot kuali pun boleh putih ....hihi...

Anonymous said...

Ezy Touch Up Paint
Price from Rm 59.90 to Rm 79.90 per set, depends on color.
for more details whatsapp to 012-6265896

Ezy Touch Up Painting
Harga dari Rm 59.90 ke Rm79.90 satu set, terpulang jenis warna.
utk keterangan lanjut whatsapp ke 012-6265896.

taip MODEL KERETA & KOD WARNA KERETA

kod warna bole cek kat enjin .

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno