Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

23 Dec 2014

2 pilihan jika tidak cukup duit setiap bulan

Tuan mempunyai 2 pilihan jika tidak cukup duit setiap bulan.

1) Potong Perbelanjaan

Pilihan ini bermaksud anda mengurangkan keselesaan tertentu seperti:

+ Tidak lagi melanggan Astro
+ Tidak pergi bercuti di Bandung, atau
+ Tidak membeli perabot-perabot baru
+ Kurangkan langganan internet dari 8gb ke 2gb contoh
+ Tidak lagi jengah website air asia booking tiket

Atau,

2) Tambah Pendapatan

Pilihan ini bermaksud anda memilih untuk kurang tidur, ‘diet’ makan tengah hari dan tidak lagi hidup untuk enjoy.

Kerana masa tuan kini telah digunakan untuk perkara berikut:

+ Waktu malam untuk menguruskan pesanan pelanggan dari bisnes part-time
+ Waktu lunch untuk appointment dengan pelanggan
+ Masa hujung minggu mencari stok perniagaan.

Tidak ada istilah katil empuk dan permaidani merah.

Apakah pilihan anda?

Yup pilihan Hana pastilah yang kedua
Percaturan Allah sangat Hebat
Hana sangat percaya, disebalik usaha yang keras pasti ada GANJARAN. Tapi kita kena usaha.. Bak kata pepatah yang bulat tidak datang bergolek dan yang pipih tidak akan datang melayang.

Hana pun buat part time juga. Zaman sekarang kebanyakannya semua ada part time terutama bisnes online. Untungla kalau ada yang buat satu kerja iaitu makan gaji. Mungkin anda antara yang bertuah dan sedang hidup selesa ketika ini. Hana pastinya memilih untuk bersama shaklee sebagai part time. Sebelum bersama shaklee, Hana juga dah jual macam-macam dah antaranya tudung, kain pasang, kain cotton, green oil dll. Tapi bisnes tu semua tak menjadi tak untung pun sebaliknya menyusahkan lagi adalah.

So bila Hana jumpa shaklee dan memberi peluang pada diri Hana untuk mencuba shaklee, Alhamdulillah Hana dah masuk tahun ke2. Masih konsisten dan komited dengan shaklee sehingga bonus 4 angka dah. Bagi Hana Shaklee bsnes yang mudah berbanding yang lain. Dan Hana mampu untuk lakukan.

Kalau ada yang tengah atau sedang mencari part time, give a try with shaklee. Boleh cuba takkan rugi bagi yang mencuba. Yang rugi kalau tak mencuba. Or else cari kekuatan diri untuk dijadikan part time bisnes. Jika banyak pilihan tak tahu nak cuba yang mana satu, beristikharah lah. InshaAllah tidak rugi bagi org yang beristikharah. 

Jika ada dikalangan sedara sedari yang nak cuba part time dengan shaklee boleh roger Hana terus.
Jangan segan untuk hubungi Hana

6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

no 2!

Hana Syed said...

good!

Najib Ariyan said...

erkkkk berdesing telinga bila tengok no 1... tak pergi bercuti ke Bandung... adussss...

Julia Johari said...

Good job hana...alahaiiii yg no 1 tu la perangai julia....adeh...azam 2015 ni kena lebih byk menyimpan...nsb baik dah booking awal2 AA masa tahun 2014 hehehhe

Hana Syed said...

bos jalan bandung sambil buat duit ok la tu

Hana Syed said...

haha eleh yeye je julia tu..

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno