Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

20 Oct 2014

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015




Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!


============================

Kekonon join kot dapat tingkatkan traffic.. Pepun x salah cuba kan..

p/s Prmosi ESP buy 6 free 1 sehingga 30.10.14
Harga Jualan : RM150/can
Harga Promosi : RM128.50/can
Dapatkan diskaun 20% dengan menjadi ahli. Maka boleh lebih jimat!!
Free shaker dan garlic complex bagi setiap pembelian.



16 comments:

Tihara said...

Selamat bersegmen yea :)

ziana eunos said...

singgah dari segmen sama.. selamat bersegmen =)

http://zianaeunos.blogspot.com

Hana Syed said...

Terima kasih tihara

Hana Syed said...

selamat juga pada ziana

JR said...

Selamat bersegmen & gudluck!!

Hana Syed said...

tq JR

Kakzakie said...

Good luck Hana..

ps: Kalau Hana nak pergi Legoland dgn suami pun tak ada salahnya. Boleh aje sebab ramai juga yg mak-ayah-atok-nenek yg main cuma kakak ni jenis dah malas - dah tualah Hana hihi...

Hana Syed said...

hihi inshaAllah terimakasih kakzakie.

Puteri Wanita said...

tq for join. masukkan buatwanita.blogspot.com dalam bloglist juga yer :)

Puteri Wanita said...

Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanita-mencari-bloglist-jan.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Pha Is said...

singgah BW sini dari segmen yg sama..
all the best..

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015

Bimbingan Belajar29 said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah abadan abada
Ade singgah dari segmen yang sama

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

Puteri Wanita said...

Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

fadhil eda said...

singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno