Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

4 Dec 2014

Biasiswa Hadiah Latihan Persekutuan

Ikat Janji dengan Kerajaan

Assalamualaikum, hari ini Hana nak berkongsi berita gembira dengan pengunjung.

Alhamdulillah berkat hari khamis, dapat berita gembira (keputusan dah tahu awal)  tapi baru hari ni official dapat perjanjian.

Cubaan pertama permohonan Biasiswa Untuk pembiayaan yuran belajar telah berjaya. Hana mohon separa biasiswa sebab belajar part time.



Lama betul SPP nak keluarkan agreement ini
Hana buat permohonan bulan Mac itupun last minute. Keputusan secara online boleh disemak pada bulan Julai. Disember baru dapat perjanjian.

Memang tak sangka permohonan ini berjaya sebab apply dalam keadaan kelam kabut nak sediakan dokumen. Kira main-main je. Kalau dapat rezeki tak dapat pun takpe.

Bila dah sign agreement maknanya x boleh nak back off. Susah-susah belajar pun terpaksa harung sebab dah janji.

Semoga Hana dipermudahkan menyiapkan tugasan, diberi kesihatan yang baik serta dapat tamat pengajian dengan cemerlang.

Bagi meraikan hari ini Hana tawarkan harga menarik untuk Vitamin C dan E. 
jangan segan-segan mesej/pm di whatsapp/telegram.



Hana Syed
Independent Shaklee Distributor
Shaklee ID: 852746
Contact: 012 649 3489

18 comments:

Qaseh Vee said...

tahniah ... insha Allah , aaamin .

Najib Ariyan said...

alhamdullilah... mudah2an cemerlanglah dalam pelajaran nanti...

Khai♥Rin : anies said...

Tahniah! Selamat bergelumang dgn buku2 assignment2 n exam2 ;)

Hana Syed said...

tgh struggle la ni..

Hana Syed said...

aminn. tq en najib

Hana Syed said...

terima kasih

Neenotz Shop said...

Tahniahhh kak :)

Devy Indriyani said...

alhamdulillah, semoga bermanfaat ya, dan perjuangan cik tidak sia-sia, salam success.

yuna said...

nice to meet you all guys ..please visit me back..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alhamdulillah..tahniah ya..=D

zarulfarhana said...

Alhamdulillah tahniah hana

Kayu Manis said...

alhamdulillah tahniah tumpang gembira
belajar rajin2 ye.. hihi

Hana Syed said...

Terima kasih nina

Hana Syed said...

terima kasih devy.. InshaAllah tidak akan dipersiakan

Hana Syed said...

sure visit back

Hana Syed said...

terima kasih

Hana Syed said...

terima kasih farhana

Hana Syed said...

terima kasih InshaAllah..

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno