Text Widget

Perhatian:
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Semua paparan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri dan pengguna shaklee.

20 Nov 2014

9 Amalan utk menjadikan kita BIJAK


Hana kongsikan antara 9 amalan yang boleh membantu untuk boost otak kita. Senang cerita yang memberi KESERDASAN OTAK.

Sumber dari page Dr Mercola
1. Lakukan senaman dengan teratur
2. Amalkan omega-3 (Omega guard shaklee kan ada)
3. Tidur yang cukup
4. Minyak kelapa (VCO)
5. Vitamin D, sinaran matahari waktu pagi sumber vitamin D
6. Hmm hana x sure apa maksudnya.
7. Amalkan vitamin B (Shaklee ada Vitamin B compleks)
8. Dengar muzik
9. Lakukan aktiviti yang mencabar minda (puzzle, sudoku etc)



Pakar pemakanan dan nutrisi mencadangkan pengambilan omega untuk sehari adalah seperti berikut:

saranan pengambilan sehari

Kalau anda amalkan omega guard shaklee, saranan adalah seperti berikut:

Kanak-kanak: sebiji sehari
Dewasa: 2biji
Ibu mengandung/menyusu: 2-3biji sehari.

Masih belum terlambat jika anda ingin dapatkan Omega Guard shaklee dengan harga promosi. Harga biasa rm136 tapi kini anda boleh jimat sehingga rm36.

Maklumat lanjut omega:









Hana Syed
Independent Shaklee Distributor
Shaklee ID: 852746
Contact: 012 649 3489




11 comments:

aIEn said...

salah perkenalan & salam kunjung singgah =)
thanks & good sharing.

AnneRaini said...

good info..thanks 4 sharing

AMIIZAA said...

salams ptg khamis hanna:)

Hana Syed said...

salam perkenalan juga..

Hana Syed said...

most welcome anne

nieda said...

shaklee memang bagus..saya dah guna shaklee hampir 3 tahun termasuk set berpantang dan menyusu..memang bertenaga

Hana Syed said...

salam amiiza

Hana Syed said...

tahniah nieda..

Kakzakie said...

Tips yg baik cuma kena keluarkan sedikit kos.

hainom OKje said...

Tq atas perkongsiannya Hana....
Susah sikitlah nak bershaklee Hana, sejak jadi suri rumah ni ......

Nadratul Syazwana said...

Baca entry ni good info :) Hehe dengar muzik tidur cukup tu paling senang amalkan hehe

© Copyright 2014 Reserved to Supplement For Better Life l Design by DayangDeno